Over de NBMS

De Nederlandse Bond van Jachtmakelaars in Schepen is de beroepsorganisatie in Nederland voor makelaars op het gebied van jachten en schepen. Al meer dan 70 jaar heeft de NBMS tot doel de kennis en de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden te bevorderen.

Waarom een NBMS jachtmakelaar?
Het lidmaatschap van de NBMS betekent zekerheid:

Kwaliteit: de NBMS jachtmakelaar moet voldoen aan strenge eisen
NBMS jachtmakelaar word je niet zomaar. Een NBMS jachtmakelaar heeft een opleiding gevolgd en heeft jarenlange ervaring. De NBMS jachtmakelaar heeft zich te houden aan gedragsregels. Daarnaast volgen ze verplicht cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. Zo wordt de kwaliteit van de dienstverlening en de vakbekwaamheid gewaarborgd. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan dan wordt uw klacht serieus genomen in de klachtenregeling.

Profiteren van kennis en ervaring
Al meer dan 70 jaar verzamelen leden van de NBMS kennis en ervaring op het gebied van schepen en jachten. De NBMS jachtmakelaar kan een beroep doen op dit kennisnetwerk. Dus wanneer u in zee gaat met een NBMS jachtmakelaar profiteert u van de meest actuele kennis gecombineerd met jarenlange ervaring. Van een bezoek aan de verkoopsteiger van een NBMS jachtmakelaar of een bezichtiging op locatie met een NBMS jachtmakelaar wordt u veel wijzer! Voor u als koper is het advies van een NBMS jachtmakelaar gratis.